Q&A:n vastaukset!

Kuva: Pinterest

Tervetuloa uuden postauksen pariin, tällä kertaa se on Q&A:n vastaukset! Multa sai halutessaan kysyä kysymyksiä, mutta nyt aika on päättynyt. Nyt on aika paljastaa vastaukset! (Hui, toi kuulosti siltä, että mä olen kirjoittelemassa tänne jotain hirveitä salaisuuksia…)


Mikä inspiroi sua aloittamaan blogin?

Tarina menee näin: Mä olin kerran Testiksesä ja katselin sieltä Bianca di Angelon/Olivian tietoja. Tai sitä sen profiilin kuvausta, mikä ikinä onkaan. Sitten huomasin, että Olivialla oli tarinablogi. Mä innostuin valtavasti, kun näin tarinablogien ihanan yhteisön, ja niin mäkin halusin osaksi sitä. Tää inspiroi mua luultavasti eniten, mutta on myös ihanaa saada rehellistä palautetta omista kirjoituksistaan. 


Millaisesta musiikista tykkäät?

Tykkään pääasiassa englantilaisesta popista, ja erityisesti Olivia Rodrigosta. OliviaRodrigoonmaailmanparasartistiikinäjihuuu!! Heh, mutta siis myös Maailman top 50 -lista on kuuntelussa. Ei kaikki biisit sieltä, mutta usein löydän sieltä jotain kivaa kuunneltavaa. 


Mikä saa sinut yleensä paremmalle mielelle?

Mut saa yleensä paremmalle mielelle kaverit, lukeminen, kirjoittaminen, kissat ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä tämä blogi. Mulla on täällä maailman parhaat lukijat, oon niin onnellinen kun luette mun blogia!


Kuinka pitkään harkitsit blogin aloittamista?

Itseasiassa, tästä mulla ei ole minkäänlaista muistikuvaa. Ei minkäänlaista. Voin varmaan kuitenkin määritellä, että olin harkinnut uuden blogin aloittamista jo hieman pidempään, mutta tarinablogi-idea tuli vasta noin kuukausi (tämä oli siis arviointia, ei faktaa) ennen, kuin sitten perustin juuri tämän blogin. 


Millaisten postausten kirjoittamisesta pidät eniten?

Tämä riippuu ainakin mulla tosi paljon mielialasta, mutta varsinkin surullisena tulee ulos ne kaikkein alakuloisimmat tekstit. Esim. *virhe*. Kyllä mä pystyn iloisiakin tekstejä kirjoittamaan, mutta niiden laatu on vähän niin ja näin. Jos taas on kyse pituudesta, niin lyhyet tekstinpätkät ovat helppoja. Luulen, että ainkin osa teistä on saattanut huomata sen ;). 


Mikä on lempi emojisi?

Sanon heti suoraan, niitä on enemmän kuin yksi. Yhden emojin päättäminen on hyvin hankalaa. Mutta jos saan sanoa kolme emojia, ne olisivat luultavasti nämä: (rumpujen pärinää…) 📜🧸🥀. Tykkään kirjoittaa, joten pergamentti (onhan tuo pergamentti :0), ja nallet on söpöjä, mutta en oikeasti tiedä miksi se on lemppareitani. Kuihtunut ruusu on musta vaan niin kovin kaunis, joten siksi se. 


Hyvät ja huonot puolet tanssissa?

Aloitetaan hyvistä puolista:

 • Oon mun luokkakaverien kanssa samassa joukkueessa, joten sieltä löytyi jo valmiiksi kavereita. 

 • Tanssissa on vähän ”vapaampaa” kuin voimistelussa, eli siellä ei ole esim. niin tarkasti määrätty, mitä tehdään milloinkin tms. Se on hankala selittää. (Harrastin siis ennen voimistelua, mutta lopetin sen, koska mulle tuli liian kovat paineet kaikista esiintymisistä ja muustakin.)

 • Oon oppinut aika nopeesti monia liikkeitä, joita en voimistelussa hirveen hyvin osannut. 

 • Ainakin mun nykyisessä joukkueessa tulee sellainen fiilis, että sinne on oikeasti tervetullut. Mun vanhassa voimistelujoukkueessa oli aikalailla tietyt kaveriporukat, joihin muilla ei ollut asiaa. 

Sitten huonot puolet:

 • Näitä on oikeasti hankala keksiä, mutta sain nyt yhden: Haluaisin venytellä tanssissa vähän intensiivisemmin. Tai siis kyllä siellä venytelläänkin, mutta vähän enemmän ja paremmin. 


Mikä on ensimmäinen kirja jonka muistat lukeneesi?

Hetkinen. Nyt en ole yhtään varma. Pieni hetki… *Lähtee kysymään isältä, mikä oli ensimmäinen kirja, jonka Kastehelmi luki* En tiedä. Varmaan jotain kuvakirjoja. Mutta jos sen pitää olla sellainen kirjakirja, niin sitten varmaan joku banaani kirja. Sellainen vihreä banaani. (Vai mitä ne nyt ikinä olikaan XD.)


Millaisille ihmisille suosittelisit juuria tarinablogia?

Hmm… No, ainakin sellaisille ihmisille, jotka tykkäävät lukea ja kirjoittaa. Muutama kaverini voisi ehkä tykätä, mutta en ole varma, jaksaisivatko he kuitenkaan seurailla kirjoittaa blogia aktiivisesti. 


Mikä on lempiartistisi/bändisi?

Tätä vastausta minun ei tarvitse edes pohtia. Olivia Rodrigo. Se on erittäin selvää. No, ei taida olla muuta lisättävää. 


Jos saisit tuoda takaisin vain yhden lopettaneista tarinablogeista, mikä se olisi?

Tämä on aika hankala kysymys, mutta kuitenkin mulla on tähänkin aika selvä vastaus. Ja siihen on perustelut: Korkea_vuoren/Erican tai Nadjan/Emman tarinablogia en toisi, sillä hehän ovat aloittaneet uuden blogin, eikös? Nyt jäljelle jää siis vain Siljan blogi ja Ophelian blogi. Näistä valitsen kuitenkin Ophelian, sillä Silja lopetti lähes heti, kun löysin tarinablogit, eli en oikein ehtinyt tutustua häneen kunnolla. If u realized. 


Yksi tarinabloggaaja muuttaa lähistöllesi ja käy samaa koulua kuin sinä - kuka?

Jos sain siis päättää tämän, niin vastaukset ovat mun lempitarinabloggarit, eli Ester ja Olivia. Heillä molemmilla on ihana tapa kirjoittaa ja rakastan heidän blogejaan. Olisi ihanaa tuntea heidät oikeassakin elämässä! Jos tämä taas oli yritys kalastella tietoja asuinpaikastani, niin… Ken tietää?


Jos sinun pitäisi valita, minkä värinen olisi numero 4?

Tässäkin tää sama, eli jos saan päättää mistä tahansa väreistä, niin numero 4 olisi ehdottomasti oranssi. Se vain on oranssi ja sillä sipuli. Mutta jos oli jotkut tietyt värivaihtoehdot, kerro ne kommenteissa, Olivia. 


Mikä on paras yksittäinen kirja, jonka olet lukenut?

Hmm… Tähän en oikeasti tiedä vastausta. Tykkään niin paljon enemmän sarjoista, kuin yksittäisistä kirjoista. Ainiin, varmaan Ihme. Se on ainoa, joka tulee tässä äkkiseltään mieleen, mutta todella hyvä kirja silti. 


Mikä on inhottavin asia bloggaamisessa?

Mun mielestä bloggaamisessa ei oo mitään inhottavaa, mutta vähiten mukava asia on ehkä paineet siitä, kun ei ole ehtinyt kirjoittaa mitään ja tietää, että muut odottavat postauksia. Tottakai se on samalla myös ihanaa, sillä silloin tietää, että blogia arvostetaan, mutta se on välillä vähän stressaavaa. 


Mikä on paras asia bloggaamisessa?

Tähän voisin oikeastaan vastata kaiken mahdollisen! Jos ei saa sanoa jokaista asiaa, niin sitten luultavasti tarinoiden kirjoittaminen ja se, kun näkee postauksen kommenteissa jonkun muun numeron, kuin 0.


Kaunein nimi koko maailmassa?

Hmm… Olen kai sanonut tämän jo Annin Kauniita samoja & nimiä -postauksen kommenteissa, mutta Unelma ja Orvokki on mun kaksi lempparia. Helga tulee kolmantena :).


Lempisanasi?

Olen sanonut tämänkin jo Annin Kauniita sanoja & nimiä -postauksen kommenteissa, mutta kyynelkarpalo on mun lempisana. Se on jotenkin vaan niin ihana <33.


Onko sinulla kissoja?

Tähän joudun valitettavasti sanomaan ei. Mä kyllä enemmän kuin haluaisin kissan (tai miksei toisenkin?), mutta meillä ei kuulemma ole tarpeeksi tilaa kotieläimelle ja kaiken lisäksi ole kissoille hieman allerginen. En mitenkään pahasti, mutta nenäni alkaa välillä vuotamaan niiden lähellä :’(.


Siinä oli kysymykset, kiitos mahdottoman paljon kaikille kysyjille! Ensi postaukseen :).
Kommentit

 1. Anonyymi28.5.22

  Jes, tätä ollaan odotettu! Kiva postaus oli! Harmi toi kissa juttu muuten. PS. Olinko eka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi28.5.22

   Oon NEKKU by the way

   Poista
  2. Ihanaa, että pidit! Ja se on kyllä harmillista, että meillä ei ole kissaa :’(. Ja olit eka, tässä keksi:🍪

   Poista
 2. Olivia28.5.22

  Todella hyvä, ja vastailit selkeästi! Okei, tässä tulee mun reaktioita randomissa järjestyksessä...
  - "Unelma ja Orvokki on mun kaksi lempparia, mutta Orvokki tulee kolmantena?" Nyt mä tulin uteliaaksi, mikä se kolmas nimi oli, joka tosta varmaankin jäi pois?
  - Ihme on IHANA! Ootko sä nähnyt sen elokuvan?
  - Mä olen pettynyt suhun. Nelonen on selkeästi sininen.
  - Ehkä mä joskus muutankin, mutta vähän luottamusta, kyllä mä keksin muitakin keinoja stalkata ihmisiä kuin Q&A:t! :D Mä olen selvittänyt ainakin Tacon, Esterin ja Ficin koulut...
  - Ja ihanaa, että mun blogi inspiroi sua aloittamaan! 💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Nyt mä vastaan sun reaktioihin XD:
   - Hupsis, kirjankin tuon! Kiitos huomautuksesta <33
   - Ihme on kyllä nimensä mukaisesti oikea ihme. Mutta en valitettavasti oo nähnyt sitä leffaa :(. Se pitää kuitenkin katsoa jossain vaiheessa!
   - JA OLIVIA, NELONEN EI OLE SININEN, SE ON ORANSSI!!!! Mikä on muuten Oonan mielipide tästä?
   - Mä en nyt varmaan tajunnut jotain, mutta mistä sä sait päähäsi selvittää mun koulun XD? ;)
   - <33

   Poista
  2. Mun mielipide on et se on punainen! Se EI voi olla minkään muun värinen! Ilman et oisit kysynyt, Helmi, tota oisin tullut tänne muutenkin rageen teidän vääristä mielipiteistä, vaikka sä Helmi oot lähempänä totuutta :D

   Poista
  3. Oona, se ei ole punainen, vaan oranssi! No, kiitos kuitenkin kommentista, vaikka sä oletkin väärässä, vaikkakin oikeammassa suunnassa, kuin Olivia :D.
   P.S. Kysyin tänään koulussa kaverieni mielipiteet, ja he vastasivat sininen ja vaaleanvihreä, pahus!

   Poista

Lähetä kommentti

Heips, Täällä Kastehelmi! Olisi ihanaa, jos kommentoisit, sillä palaute on suuri apu kirjallisessa kehittymisessäni. Niin positiivinen kuin negatiivinenkin käy, kunhan se on annettu ilman kiroilua tai rumaa kieltä. Kiitos, te kaikki upeat siellä! <33

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ilmoitustaulu

Ideoita kirjoittamiseen

Tarinablogilaisten Vain elämää