10 kesäsuunnitelmaa

Kuva: Pixabay

 Heyy!

Nyt kun mulla on ihan kunnolla alkanut kesäloma, ajattelin postata vähän suunnitelmia tälle kesälle :). Tai oikeastaan nää kaikki ei ole suunnitelmia, vaan osa on haaveita tai unelmia, jotka mä ehkä toteutan, jos pystyn ja aika riittää :D. Eiköhän mennä postauksen pariin!


 1. Vesipuistossa käyminen

Oon miettinyt jo jonkin aikaa, että kesällä mä haluaisin ehdottomasti käydä vesipuistossa. Oli se sitten Flamingo tai jokin muu, olisi tosi ihanaa päästä vesipuistoon pitämään hauskaa. Katsotaan, ehkä tämä onnistuu :0?


 1. Muutaman piknikin pitäminen

Piknikit vaan yksinkertaisesti kuuluvat kesään, kukaan ei voi kiistää sitä. Siksi mä (yllätys yllätys) haluaisin järjestä muutaman piknikin. Rupattelua kaverien kanssa samalla, kun maistelee herkkuja viltille pystytetystä napostelukasasta, mikäs sen hauskempaa? Piknik siis listalle :).


 1. Treenaaminen aktiivisesti

Kuten oon joskus sivumennen maininnutkin, harrastin aiemmin voimistelua, mutta vaihdoin sitten tanssiin. Meidän tanssijoukkueessa on hieman pienempi treenimäärä, kun meidän voimistelujoukkueessa oli, ja nyt kesälomalla meillä ei ole ollut ollenkaan treenejä, joten haluaisin kesällä treenata useammin, mutta ennen kaikkea aktiivksesti. Tällä hetkellä teen 3-4 treeniä viikossa, yhdestä kirjasta, jonka lainasin kirjastosta (se on siis treenikirja, vaikka niitäkin vain fiiliksen mukaan :).


 1. Päivän viettäminen kiipeilypuistossa

Mun toiveisiin kuuluisi myös kiipeilypuistossa käyminen. Esimerkiksi Korkeasaaren vieressä olevassa Korkee -kiipeilypuistossa olisi tosi mukava käydä. Eipä siinä muuta, seuraavaan ideaan :D!


 1. Unirytmin tasaisena pitäminen

Käytännössä tämä tarkoittaa minulle sitä, että herään joka päivä klo 6.45-8.15 ja menen nukkumaan 21.00-23.00. Jep, nukkumaanmenoaika on aikainen, mutta haluaisin myös herätä aikaisin, ja tarvitsen unta. Tämä suunnitelma ei kuitenkaan tule luultavasti pysymään, sillä nukkumaanmenoajoillani on tapana hieman venyä…


 1. Synttäreiden järjestäminen

No, synttäreiden pitäminen on ollut mulla ajatuksissa jo virallisesta päivästä asti, joka oli siis helmikuussa (hehe, niistä on jo yli neljä kuukautta), mutta niitä ei ole ehditty järjestää. Jos tulee ideoita, missä voisin pitää ne, kirjoita ihmeessä kommentti :D.


 1. Vähemmän puhelimella oleminen

Ruutuaikani on välillä hieman… iso, joten tarkoitus oliis vähentää sitä. Ehdottakaa, mihin mun pitäsi pyrkiä, jos mun aika on yleensä about 3-5 tuntia? Kerran pääsin jopa puoleentoista tuntiin :). 


 1. Kaverin kanssa mökkeileminen

Siis musta olisi aiiivan ihanaa viedä joku kaveri meidän mökille. Mökkeileminen on mahtavaa ja rentouttavaa, ja kaverin kanssa myös tuplasti hauskempaa <3!


 1. Kirjoitteleminen ja lukeminen useammin

Tämä on oikeastaan helppo tiivistää yhteen lauseeseen, mutta voi sen pidemminkin selittää: Mulla ei ole ollut arkena hirveästi motivaatiota ja aikaa panostaa kirjoittamiseen tai lukemiseen, joten haluaisin nyt kesällä huomioida niitä paremmin, kun ei ole koko ajan koulu mielessä :).


 1.  Kesästä kaikin voimin nauttiminen

Niin, siinä se taisi tullakin. Haluan ottaa kesästä kaiken irti ja iloita joka hetki, olinpa missä tahansa. Teidän ihanien lukijoiden ansiosta se on paljon helpompaa <33.


Kommentit

 1. Anonyymi26.6.22

  Eka!!! Mun suunnitelmat kuulostaa tosi samalle :0 Vaan 6 ja 3 ei täsmää.. Kiva postaus💛🤍✨

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiiih, nimi jäi.. Oon siis Taco :DD

   Poista
  2. Oho, ehkä me ollaan samiksia :D! Ihanaa, että tykkäsit <33

   Poista
 2. Apila26.6.22

  Kivoja suunnitelmia! Kun luin kutoskohtaa tuli mieleen, että haluisin käydä mun kaverin kanssa meidän mökillä viettämässä etukäteen loman jälkeen olevia synttäreitä. Kasikohdassa se mökki sitten tuli xd.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että pidit! Ja hauska sattuma xd.

   Poista
 3. Kuulostaapas kivoilta ja toteutuskelpoisilta toiveilta! Joitain isompia ja joitain sellaisia, joita voi tehdä vähän vaikka joka päivä. Minä toivon pieniä ja isompia kesäretkiä ja jätskin syömistä ulkoilmassa. Kesätreenejäkin voisi tehdä ulkona, vaikka laiturilla! (Tosin jos on kovin tanssillinen treeni, voi tanssia itsensä järveen😅)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että tykkäät :). Sullakin in kivoja toiveita!<33

   Poista
 4. Anonyymi28.6.22

  Kivoja suunnitelmia! Sorry, et saa tällä kertaa pidempää kommenttia, mun aivot on ylikuumentuneet helteestä :D

  VastaaPoista
 5. Olivia28.6.22

  Ups, nimi jäi...

  VastaaPoista
 6. Moonzku30.6.22

  Mulla ei ole kovin ihmeellisiä suunnitelmia. Haluan vaan nauttia kesästä niin paljo kuin mahdollista☀️. Sun suunnitelmat kuulosti kyllä tosi hauskoilta😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kesästä nauttiminen on kyllä erittäin tärkeää sekin! Ja tervetuloa lukemaan mun blogia <33!

   Poista
 7. Kivan kuuloisia suunnitelmia! Mullakin on synttärit helmikuussa, joten kun en viime vuonna pitänyt silloin kaverisynttäreitä, pidin ne sitten, kun oikeasta päivästä tuli puoli vuotta. (Okei, jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin muistaakseni päivää ennen sitä puolivuotispäivää...) Ja tuo kavereiden kanssa mökkeily on kyllä aivan ihanaa. Sen olen tehnyt tänä kesänä. Piknikilläkin olen jo käynyt.

  Mutta tosiaan, nämä suunnitelmat kuulostivat ihanilta! Onnea niiden toteuttamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että oot ehtinyt mökkeillä sun kaverin kanssa, mä en ole ikinä kokeillut, tästä tulee eka kerta :0. Ja hauskaa, että sullakin on synttärit helmikuussa!

   Ihanaa, että löysit tänne :D

   Poista
 8. Anonyymi5.7.22

  Täysin epistä toi ruutuaika!! Mun päivittäinen rajotus on 2h👑

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kai sen voi noinkin ajatella… Mä taas olisin varmaan onnellinen, jos mulla olisi enemmän rajoituksia ruutuajan suhteen kuin nyt, mutta sitten mä olisin toisaalta aivan pulassa🙈. Mutta on se 2 tuntiakin ihan hyvä aika, ainakaan ei pääse venymään liian pitkäksi :)

   Poista
 9. Anonyymi7.7.22

  Sun suunnitelmat kuulostaa kivoilta! Hyvää kesää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jos mun suunnitelmat kuulosti mukavilta, ja iloista kesää sullekin! <33

   Poista
 10. Sateenkaarikisu🌈8.7.22

  Mä tykkäsin kiipeilypuistoideasta ja mä oon toteuttan vesipuistoilun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit ideoista, se merkkaa mulle paljon <33! Ja mahtavaa, että oot päässyt vesipuistoon, siellä on kiva käydä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Heips, Täällä Kastehelmi! Olisi ihanaa, jos kommentoisit, sillä palaute on suuri apu kirjallisessa kehittymisessäni. Niin positiivinen kuin negatiivinenkin käy, kunhan se on annettu ilman kiroilua tai rumaa kieltä. Kiitos, te kaikki upeat siellä! <33

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ilmoitustaulu

Ideoita kirjoittamiseen

Tarinablogilaisten Vain elämää