Osallistuminen Esterin pudotuspeliin

Kuva: Pinterest

Heyy! Infopisteelle pitäisi taas kirjoittaa, joten luultavasti päivittelen sitä taas sitten, kun olen ehtinyt saada tämän postauksen loppuun. 

Tämä teksti on siis tosiaan Esterin pudotuspeliin, mutta en ole vielä ehtinyt keksiä sille nimeä. Ehdotuksia saa laittaa! 

Toivottavasti nautit <33


Katselin häntä ihmeissäni. Miten saattoi olla joku? Joku joka oikeasti välitti minusta? 

  Hänen kätensä lepäsi hellästi niskassani, ja hän kumartui minuun päin. 

  Hänen huulensa koskettivat omiani, ja koko maailma katosi. 

  Suudelma maistui maukkailta kirsikoilta ja juuri sopivasti sulaneelta suklaalta. 

  Hän oli siirtänyt toisen käden selkääni, ja toinen käsi työntyi varovasti, mutta pehmeästi hiuksiini. Vetäydyin lähemmäs häntä. 


”You want the girl with the small waist, and the perfect smail. Someone who’s out every weekday in her dad’s new car. You tell me I shouldn’t stress out, say it’s not that hard. But I just got a feeling: This’ll leave ugly scar.”

  Joskus jotkut laulut kuvaavat minua vain niin hyvin. 

  Jep, Troy oli sanonut, että minulla ei ollut mitään hätää. Hän ei kuulemma halunnut ketään toista. 

  No, mennäänpä kuukausi eteenpäin. 

  Nyt Troy on toisen tytön kanssa, ja on unohtanut minut kokonaan. 

  Uusi tyttö on aivan kuin Troykin; Urheilullinen, asuu hienossa talossa, on suosittu… Eli kaikkea, mitä minä en. 

  Heittäydyn sängylleni ja alan itkeä kuin pieni lapsi. Kuinka tunteeton entinen poikaystäväni on?

  Kerran kun olimme olleet kävelyllä, hän oli vain pysähtynyt, sanonut, ettei jaksanut minua enää, että oli joku toinen. Sitten Troy oli kääntynyt ja lähtenyt kävelemään kotiinsa kädet taskuissa, kuin mitään ei olisi tapahtunut. 

  En edes yrittänyt huutaa hänen peräänsä, sillä tiesin, ettei hän kuitenkaan vastaisi. 

  ”Stupid boy makin’ me so sad. Didn’t think you could change this fast. She’s got everything that I don’t have, how could ever compete with that? I know you’ll go and change your mind, one day wake up and be bored with mine.”

  Tate McRae oli tosiaan oikeassa. Aivan liian oikeassa. ”One day wake up and be bored with mine.” Niin hän juuri oli tehnyt. 


Tällainen teksti tällä kertaa! Anteeksi Oippa, et saanut kolmatta toteutuneiden haaveiden kesää heti putkeen :’). En lupaa sitä vielä seuraavaksi postaukseksi, mutta viimeistään sitten sen jälkeen! Heippa :D

Kommentit

 1. Ei ehkä ihan yhtä hyvä kun sun muut postaukset ja pari kirjoitusvirhettä löytyi: Alkuhöpinöissä luki postausken ja yhdessä kohtaa luki mitääm. Ajatus oli kuitenkin hyvä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, mä olen samaa mieltä. Tää ei ollut mun paras teksti, sillä toteutus ei ihan onnistunut. Kiitos kuitenkin rehellisestä palautteesta, sillä se on parasta, mitä mä voin saada! Korjaan nuo kirjoitusvirheet pian : D

   Poista
 2. Romantiikka ja typerät pojat. Hui, meinasi mennä tunteisiin. 🫣😢 😤Hyvä! 😅

  VastaaPoista
 3. Olivia21.6.22

  Ihan hyvä, mutta mä en oikein päässyt tähän sisälle... Tai jollain tasolla kyllä, mutta toisella ei. Laulun sanoista aina plussaa, mutta niissä on varmaan pari virhettä. Okei, mä en todellakaan googlannut tuota laulua, älä usko ketään, joka niin väittää... Mutta tässä pari säettä, jotka olivat väärin:
  and the perfect smile
  every week day
  how could I ever compete with that
  Ja sen pakollisen pilkunviilauksen jälkeen... Viimeinen kappale oli paras! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon paljon paljon! Ainakin Spotifyn sanojen mukaan kirjoitin ne ihan oikein, mutta tarkistan vielä. Tähän tarinaan oli ehkä vähän hankala tosiaan päästä sisälle, tajusin sen itsekin. Ihanaa kuitenkin, jos tämä ei ollut täysi kaaos!

   Poista
 4. Sateenkaarikisu🌈12.7.22

  Tykkäsin ja siis en koskaan keksi mitään pitkää kommenttia 🤔… (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se haittaa, vaikka et keksi pitkää kommenttia. Ihanaa kuitenkin, että kommentoit, vaikka kommentista ei pitkä tulisikaan! <33

   Poista
 5. Hmm... Ei ehkä mikään suosikkini, mutta ihan hyvä teksti! 💙 Tässä oli tosi hyvä idea ja tekstikin oli hyvää, mutta olihan tää aika lyhyt. Kappalejakoja olisi myös voinut olla, ne olisivat helpottaneet lukemista, mutta kyllä mä loppupeleissä tästä pidin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy myöntää, että ei tää munkaan mielestä mitään parhaimmistoa ollut, mutta tällainen nyt tästä kuitenkin tuli :). Mun tyyli laittaa kappalejakoja on aika samanlainen kuin painetuissa kirjoissa, eli aloittaa teksti hieman edenpänä kuin muuten. Oon kuitenkin miettinyt, että se ei erotu kamalan hyvin, joten vaihdan sen todennäköisesti jossain kohtaa samanlaiseksi kuin muillakin tarinabloggaajilla. <33

   Poista

Lähetä kommentti

Heips, Täällä Kastehelmi! Olisi ihanaa, jos kommentoisit, sillä palaute on suuri apu kirjallisessa kehittymisessäni. Niin positiivinen kuin negatiivinenkin käy, kunhan se on annettu ilman kiroilua tai rumaa kieltä. Kiitos, te kaikki upeat siellä! <33

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ilmoitustaulu

Ideoita kirjoittamiseen

Tarinablogilaisten Vain elämää