Tauko

 Jep, siitähän sen oikeastaan näkeekin. Jään vähäksi aikaa tauolle.

Blogin kirjoittamisesta oli jo jonkin aikaa tullut vähän sellainen pakko, enkä halua kirjoittaa väkisin. Välillä se on vaan hieman hankalaa tajuta, että kaikkia asioita ei tarvitse tehdä vain miellyttääkseen muita, itsellekin pitää antaa oikeuksia ja vapautta.

Lisäksi vähän aikaa sitten mun elämään tuli muutoksia, joista en halua täällä kertoa. Ei, en edes kaikkein tärkeimmille ystävilleni täällä, sillä ne asiat ovat minun omiani, ja toivon, että kunnioitatte yksityisyyttäni.

En vielä ollenkaan tiedä, milloin taukoni loppuu. Parhaassa mahdollisessa tapauksessa ehkä kuukauden päästä, mutta luultavasti se kestää pidempään. Välttämättä tänne blogiin ei enää tule postauksia. Lupaan kuitenkin, että mihin tahansa ratkaisuun ajan myötä päädyn, ilmoitan siitä teille!

Kyllä, voitte kysyä minulta, milloin taukoni loppuu, mutta 90% varmasti tulen vastaamaan, etten tiedä. Rehellisesti sanottuna itsellänikään ei ole mitään tietoa, milloin motivaationi palaa. Voitte kuitenkin kysyä minulta taukoni loppumisesta, jos se tuntuu teistä oikealta :).

Kiitos, ja näkemiin, toivottavasti näämme vielä :3!

<33

Kommentit

 1. Ota niin paljon aikaa ku vaan on tarpeen ja tsemppiä mitä sitte elämässä tällä hetkellä tapahtuukaan❤️ Oot lahjakas kirjottaja, mutta totta on ettei kannata pakottaa itteään tekemään asioita. Toivottavasti saat vielä motia kirjottaa ja palaat joskus ihanine teksteinesi❤️❤️

  VastaaPoista
 2. Nalle_puh4.11.22

  ❤️❤️❤️

  VastaaPoista
 3. Voi Kastehelmi. ❤️ Ihanaa taukoa, mä toivon että palaat vielä jossain vaiheessa takaisin ihanien tekstiesi kera! ❤️

  VastaaPoista
 4. Hertta6.11.22

  Ihanaa taukoa! Itsekin taidan pitää sellaisen, joten ymmärrän hyvin ❤️

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille toivotuksista, pysytte sydämessäni aina <33

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heips, Täällä Kastehelmi! Olisi ihanaa, jos kommentoisit, sillä palaute on suuri apu kirjallisessa kehittymisessäni. Niin positiivinen kuin negatiivinenkin käy, kunhan se on annettu ilman kiroilua tai rumaa kieltä. Kiitos, te kaikki upeat siellä! <33

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ilmoitustaulu

Ideoita kirjoittamiseen

Tarinablogilaisten Vain elämää