Teidän olettamukset minusta - Kastehelmin synttärispessu!

Kuva: Pinterest

Hei vaan, tervetuloa lukemaan K & K:ta! 🫶🏼
Tosiaankin helmikuun 22. päivä täytin 12 vuotta (jippii ><), joten ajattelin sen kunniaksi pitää jonkinlaisen spesiaalin. Spessuksi tulikin sitten Teidän olettamukset minusta, ja kysymyksiä on saanut lähetellä! Aika on vähän venynyt, pahoittelut siitä, mutta vihdoin ja viimein postaus on kasassa, joten ei kun vain lukemaan! Kiitos vielä kaikille, jotka ovat olleet mun ja K & K:n Nähdään pian! mukana, olette mulle äärettömän tärkeitä! 🤎🤎

Tykkään kynttilöistä
Oi kyllä, tykkään paljon! Kynttilät ovat niin ihanan tunnelmallisia varsinkin syksyllä ja talvella, vaikka toki myös keväällä ja kesällä. Se on vain kovin harmi, että meillä ei kovin usein kynttilöitä polteta... Mun synttäreinä kuitenkin onneksi sytytettiin sellainen vihreä, joka sopi maljakossa oleviin tulppaaneihin :) 

Piirtelen paljon
Hmm... No, en kyllä mitenkään erityisen paljon. Joskus kun on kunnolla aikaa eikä ole kiire minnekään, niin saatan joskus piirtää jonkun kivan kuvan Pinterestistä, mutta enemmän aikaa menee kyllä niiden ideoidin tallenteluihin tauluihin... Eli en oikein piirtele kauheasti.

Olen aika hajamielinen joskus
Kyllä, olen aika hajamielinen. Monta kertaa on vaikka käynyt niin, että olen kysynyt äidiltäni mitä on ruoaksi, ja seuraavan viiden minuutin aikana kuuluu uudestaan: "Mitä me siis syötiinkään illalliseksi?" Joskus teen niin, että menen yläkertaan, mutta sitten en enää tiedä, mitä minun piti siellä tehdä. Eli joo, voisin sanoa olevani hajamielinen.

Tykkään / osaan leipoa
Oikeastaan voisin sanoa, että en niinkään. En ole edes kovin montaa kertaa leiponut elämässäni; ehkä vähän päälle kymmenen. Aiemmin tykkäsin siitä kovastikin, nyt into on jotenkin vähän lopahtanut.

Mulla soi nyt päässä biisi, jonka nimeä en muista / tiedä
Biisi soi kylläkin (Eminemin The real slim shady, jos joku kiinnostui), mutta sen nimen kyllä tiedän! Kovin harvoin mulla oikeastaan käy näin, koska jos kuulen jonkun hyvän biisin, niin etsin sen nimen jostain, että voin kuunnella sitä myöhemminkin 📻

En ole ikinä lapsena jäädyttänyt kieltäni kiinni metallitankoon
Tämä on totta! Muistaakseni olen kylläkin kokeillut kerran tai pari ihan vain siksi, että se on kiellettyä, mutta onneksi en ole ikinä onnistunut... Toivottavasti kovin moni teistäkään ei ole. 

Pidän K & K:ta tietokoneella
Kyllä, läppärillä tosin, mutta kai sekin tietokoneeksi lasketaan. Höpinää Harry Potterista oli ensimmäinen tällä läppärillä kirjoittamani postaus (jos oikein muistan), eli olen siis aiemmin kirjoittanut tabletilla ja puhelimellani. Tietokoneella on kuitenkin paljon helpompaa kirjoittaa kuin esimerkiksi puhelimella, joten olin aika innoissani, kun sain tämän käyttööni.

Tykkään suklaasta
No, menettelee. Jotkut suklaat ovat pahoja, jotkut ihan okei. Ei omasta mielestäni mikään paras herkku ole, mutta jos en ole liian täynnä, niin kyllä suklaa välillä maistuu jos sitä joku tarjoaa. Eli perjaatteessa joo, suklaa menee. 

Kirjoitan paljon teksejä, joita en julkaise täällä
En oikeastaan. En tietenkään julkaise kaikkea kirjoittamaani, mutta joskus kirjoittelen pidempiä tarinoita aina välillä, joita en halua julkaista blogiin joko pituuden takia tai sitten muusta syystä. 

Et tykkää tummista väreistä
Ennen tämä oli täysin totta! Nykyään kuitenkin mulla näkyy varmaan joka viikko sellainen asu, joka on melkein kokonaan musta, ja löytyy multa myös yksi tummanruskea paita. Eli tummat värit on ihan okei, ja jotkut on tosi kivojakin, mutta vaaleat värit ovat kyllä silti parempia! *itkee sisäisesti, koska rikkoi tiistaina vaaleanbeiget farkkunsa vahingossa*

Lempijäätelöni ei ole pistaasi-turkinpippuri kinuskikastikkeella
Kyllä, aivan oikein ><  Nykyään jäätelön syöminen on jäänyt vähemmälle, mutta jos lempimaku pitää valita, mä joudun tuottamaan teille pettymyksen ja sanoa tylsästi vanilja. 

Pidän koulusta, mutta toivon, että kokeita olisi vähemmän
Oi, 100 % kyllä. Koulu on hauskaa (lukuunottamatta puukäsityötä), mutta kokeet eivät. Koulu ilman kokeita siis - utopiaa. Varsinkin musiikin soittokokeet saisivat lähteä. Ne eivät ole kivoja.

Minulla on oma huone
En oikeastaan edes tajunnut aiemmin, mutta paljastin tämän jo Roomtour -postauksessani, jossa esittelin huoneeni... No, joka tapauksessa kyllä, minulla on oma huone! Ja jos et ole vielä ehtinyt, käy katsomassa huoneeni esittely tästä! 🤎

En käytä kovin räikeitä värejä
Kyllä. Tai siis en käytä, mutta kyllä, olettamus meni oikein >< Käytän oikeastaan erilaisten ruskean ja beigen sävyjen lisäksi vain valkoista ja mustaa, vaikka sattuu minulla yksi vaaleansininen paita olemaan. Sekään ei kuitenkaan ole kovin räikeä, joten oikein!

Pidän talvesta
No, siis talvi on ihan okei, mutta kuitenkin siellä inhokkipäässä. Aina kun talvi alkaa, niin mä koitan jotenkin innostua siitä, mutta se fakta että lumi on kylmää ja ylipäätään on kylmä... ei houkuttele. Lempivuodenaikojani ovat syksy ja kesä :)

Tykkään olla erilainen kuin muut
Joo, oikeastaan. Toki otan usein vaikkapa inspiraatiota Pinterestistä ja seuraan monia somettajia, joilla on samanlaisia piirteitä kanssani, mutta olisi se aika ärsyttävää, jos vaikka joku kaverini olisi täysin samanlainen kuin minä (ei sillä että ei saa olla samanlainen, koen sen vain itse vähän turhauttavaksi). 

Tykkään käydä pulkkamäessä
Sori nyt mutta ei xd. Viime talvena kävin pulkkamäessä kai tasan yhden kerran, koska koulu pakotti. Pulkkamäessä käymisessä on oikeastaan vain yksi syy, miksi en pidä siitä: lumi. Ja lumi on kylmää. Hrrrrr.

Tykkään kuviksesta
Menettelee tämäkin. Aiemmin en oikein tykännyt, mutta nykyään pidän siitä enemmän ja pystyn oikeasti nauttimaan tunneista :)

Huoneeni on melko siisti, mutta ei nyt ihan täydellinen
Oi kyllä, juuri näin. Välillä säkkituolissani saattaa olla joitakin sinne kuulumattomia vaatteita ja hyllyille päätyy ajan myötä hitusen pölyä, mutta tykkään kuitenkin pitää huoneeni suhteellisen siistinä.

Olen varautunut uusia asioita kohtaan
Sanoisin näin. Tykkään pitää rutiineista kiinni ja esimerkiksi niiden muuttaminen on ikävää. Ehkä mä oon kuitenkin siinäkin harjaantunut vähäsen. 

Puhelimenii on täynnä heilahtaneita ja turhia kuvia, mutta haluan pitää ne kaikki
En ehkä ihan sanoisi näin. Puhelimessani on kyllä paljon turhia kuvia, joita en ole poistanut, mutta se johtuu enemminkin siitä, etten ikinä muista poistaa niitä. Mutta tämähän kävisi hyvin vaikka jonkun hahmon luonteeseen :)

Seinilläsi ei ole juuri mitään
K-Y-L-L-Ä. Se olisi ihanaa, mutta mulla ei ole mitään, mitä laittaisin... Multa löytyy kuitenkin Pinterestistä salainen (?) taulu, johon olen keräillyt kaikenlaisia kivoja "julisteita", mutta niitäkään ei ole vielä tulostettu.

Olen aamuvirkku
Tämä ei voisi mennä enempää oikein >< Aiemmin tykkäsin herätä kuudelta, mutta sitten vanhempani kylläatyivät siihen että a) herätin heidät vahingossa aina samaan aikaan ja b) en kuulemma saanut tarpeeksi paljon unta. Nykyään herään 6:30 arkena ja viikonloppuisin joskus seitsemän maissa.Kiitos paljon, kun luit postauksen! Ensimmäinen kommaaja saa bubble tea kupillisen: 🧋

P.S. Vastaan myös aiempiin kommentteihinne pian <33

Kommentit

 1. Eräs lukija...8.5.23

  BUBBLE TEA TÄNNE :3

  Joooo, kiva postaus! Meissä on jonkun verran samaa, ei tietenkään kokonaan, mutta jonkin verran. Ainakin samaistun kokeisiin, tyhjiin seiniin, hajamielisyyteen ja kynttilöihin, mutta mun on pakko sanoa rehellisesti, että mä en ymmärrä alkuunkaan, mitä niiden ihmisten päässä liikkuu, jotka ei tykkää suklaasta :D No joo, onnea, jos en vielä sanonut! 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kastehelmi14.5.23

   Kiitos paljon <33
   Hauska kuulla, että meistä löytyi joitakin samankaltaisuuksia! Ihana oot :3

   Poista
 2. Kiva postaus! Ollaan aika erilaisia monissa asioissa, mutta ei kaikissa. 💚 Samaistun ainakin hajamielisyyteen, aamunvirkkuuteen, piirtelyyn ja tietokoneella blogin ylläpitämiseen.😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kastehelmi14.5.23

   Kiitos! Hauskaa, että samaistutaan joihinkin, mutta hajamielisyys on kyllä aika ärsyttävää 🙉 Aamulla on kyllä kiva herätä aikaisin, kun kukaan muu ei vielä oo jalkeilla :D

   Poista
 3. Apua mä unohdin laittaa olettamuksia.. 😭😭
  Nyt on kiire, mutta ihana postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kastehelmi14.5.23

   Ei se kuule haittaa, vaikka se et niitä olettamuksia lähettänytkään. Kiitos silti tooooosi paljon, ja toivottavasti et myöhästy 🙈

   Poista
 4. Olivia2.6.23

  Tätä oli tosi kiva lukea :))))) Mä en keksi mitään erityistä kommentoitavaa, mut ei me nyt näiden perusteella kauhean samanlaisia olla. 😅

  VastaaPoista
 5. Fiksutyyppi8.7.23

  En kyllä samaistu varmaankaan mihinkään... No okei, siihen, että kynttilät on kivoja, vaikka ei saadakaan polttaa niitä. JA HEI KUKA IHAN OIKEASTI HERÄÄ 6.30 YÄK AJATUSKIN HIRVITTÄÄ. SEISKAN AAMUT OVAT YHTÄ KIDUTUSTA. TÄNÄÄNKIN OLI YHTÄ KIDUTUSTA HERÄTÄ 9.15. Okei, sori. Hyvä postaus :)) Ja mä muuten tajusin vasta nyt että läppäri on niin kuin laptop, tai oon mä sen aiemminkin tiennyt mutta jotenkin mulle on tullut sellainen ajatusvirhe, että se tarkoittaa tablettia. Ja syksyllä on kyllä kylmempää kuin talvella, tai siis talvella siihen on tottunut. Ja sitten tuossa alussa lukee näin: "Kiitos vielä kaikille, jotka ovat olleet mun ja K & K:n Nähdään pian! mukana, olette mulle äärettömän tärkeitä! 🤎🤎" Että ehkä se pitäisi korjata. Ja se on periaatteessa eikä perjaatteessa. Okei, anteeksi, tää oli tosi hyvä postaus, ja kiva oppia susta vähän lisääkin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heips, Täällä Kastehelmi! Olisi ihanaa, jos kommentoisit, sillä palaute on suuri apu kirjallisessa kehittymisessäni. Niin positiivinen kuin negatiivinenkin käy, kunhan se on annettu ilman kiroilua tai rumaa kieltä. Kiitos, te kaikki upeat siellä! <33

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ilmoitustaulu

Ideoita kirjoittamiseen

Tarinablogilaisten Vain elämää