Tietopalsta

 Hei, ja ihanaa, että päätit tulla tänne! Tämä tietopalsta on siis sivu, josta löytyy tietoa Kissat ja kirjat -blogista. Jos siis kaipaat informaatiota tähän blogiin liittyen, tervetuloa!


Blogin perustaminen

Milloin K&K (on siis blogin lyhenne) ilmestyi tänne? Mitä varten tämä paikka perustettiin? Oikein hyviä kysymyksiä molemmat! 

K&K:n perustin 4.1.21, toisin sanoen vain neljä päivää uudenvuoden jälkeen. Silloin muokkasin blogin ulkoasun, aloitin ensimmäisten postausten kirjoittamisen ja tietysti niiden julkaisemisen. Blogi on ollut pystyssä nyt melkein vuoden, siitä kiittäminen teitä kaikkia ihania lukijoita?

K&K on perustettu sitä varten, että voisin julkaista papereille, vihkoihin ja laitteille ilmestyviä tekstejäni jossakin. Myös palautteen saaminen on minulle erittäin tärkeää ja auttaa minua kehittymään paremmaksi kirjoittajaksi ja toivonmukaan vielä joskus kirjailijaksi.


Kastehelmi

Niin, kuka on Kastehelmi? No, se olen minä, 11-vuotias jossakin päin Suomea asuva tyttö, jota voit tosiaan kutsua Kastehelmeksi, tai ihan vain lempinimeäni käyttäen Helmiksi. Tykkään lukemisen ja kirjoittamisen lisäksi erilaisesta liikunnasta, villasukista, sisustamisesta, Pinterestistä, syksystä, kauneudesta ja tuoksukynttilöistä. Myös vaatteet ja pukeutuminen ovat minulle todella tärkeitä asioita.


Linkinvaihto

Linkinvaihto tarkoittaa siis sitä, että minä laitan linkin sinun blogiisi ja toisin päin.

Itse otan linkinvaihtolaisia vain vähän ja harkitusti, sillä haluan suositella lukijoilleni vain äärirajoille asti hiottuja ja laadukkaita blogeja. 

Vaikka en ottaisi sinua linkinvaihtoon, se ei missään nimessä tarkoita, ettei blogisi olisi hyvä! Ja kysyminen on tietenkin aina sallittua ;)


Postausväli

Niin, postausväli onkin aika laaja. Olen yrittänyt pitää sen 2-6 päivän mittaisena, mutta usein se on venynyt 4-7 päivään… Sanotaan siis, että se on virallinen postausväli.


Tekijänoikeudet

K&K:n tekijänoikeudet ovat seuraavat:

Blogin kaikki postaukset ja niiden tekstit ovat minun luomiani, joten ethän missään nimessä kopioi tai lähetä niitä minnekkään. Se on rikos. Kuvat postauksissani ja taustakuva blogissani ovat Pinterestistä, Pixabaysta tai Pexelsistä. Postauskuvien alapuolella mainitaan aina kuvan lähde erikseen.


Tervetuloa K&K:hon!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ilmoitustaulu

Ideoita kirjoittamiseen

Tarinablogilaisten Vain elämää